Bejelentés


Ádám Iván utca 9 Fantázia és lehetőség!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Kínálatunk

Eladásra kínáljuk Veszprém közvetlen belvárosában 1950-es években épült 2004-ben felújított, saját tulajdonban lévő családi házunkat.

A telek 354nm, a családi ház 110nm alapterületű.2 generációs külön-külön bejárattal rendelkező 2 lakásos épület.

Alsó szinten (110nm): nappali, konyha kamrával, 2 szoba, fürdőszoba, külön toalett.Az előszobából levezető lépcsőn a 2 helységből álló pincébe lehet lejutni. A ház 2010-ben lett felújítva, a szobák szalag parkettát kaptak. A toalett burkolata,WC-csésze, mosdó új. Fürdőszoba is fel van újítva. Belső nyílászárók mázolva lettek.
Ez a szint jelenleg ki van adva, mint az utóbbi 10 évben mindig, melynek köszönhetően a ház eltartja önmagát!

Emelet(80nm): 1 óriási amerikai konyha étkező-nappali, 2 szoba, 1 gardrób, fürdőszoba káddal és zuhanyfülkével, külön toalett. A nagy térnek köszönhetően lehetőség van még egy szoba kialakítására.

A szintek külön fűtéssel rendelkeznek alul konvektoros, felül központi gáz + cserépkályha, külön órával.Külön villanyóra, a víz felső szinten almérővel van ellátva.

A ház felső szintje 2004-ben épült, teljesen új tetőtér lett kialakítva. Ekkor kapott az egész épület új, szigetelő perlites vakolatot.
A kert jelenleg ízlésesen kialakított, parkosított, de parkoló (4-6 személygépkocsi) kialakítása is lehetséges.

A ház kiválóan alkalmas 2gemerációs háznak,lakás és vagy üzleti vállalkozásra, irodának, bemutató teremnek. Az alsó szint bérbeadásával a ház önmagát eltarthatja, ahogy tette ezt eddig is.

Várjuk szeretettel előre egyeztetett időpontba!

Üdvözlettel: Vörösházi Katalin


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!